Omáčka z hlívy ústřičné

2015-11-21
  • Cena : 50,-Kč
  • Pro : 4
  • Příprava : 5m
  • Vaření : 25m
  • Připraveno : 30m

Suroviny:

400 g hlívy ústřičné
1 smetana
1/2 lžičky kmínu drceného
aůl
citrónová šťáva
1 lžíce hladké mouky

Postup:

Očištěnou hlívu nakrájíme a vložíme do hrnce, zalijeme vodou tak, aby byla ponořená, přidáme kmín, osolíme a povaříme asi 20 minut. Do vařící hlívy nalijeme mouku rozkvedlanou v trošce vody a povaříme ještě deset minut, před koncem přilijeme smetanu a ještě krátce povaříme. Dochutíme citrónovou šťávou.
Podáváme s brambory.

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Hodnocení receptu

(2 / 5)

2 5 1
Ohodnotit recept

1 uživatelů ohodnotilo tento recept

2 425 views

Podobné recepty:
  • stažený soubor (4)

    Dýňové rizoto

  • stažený soubor (9) (1)

    Dýňové placičky

  • stažený soubor (9)

    Ratatouille

  • stažený soubor

    Cuketa na plechu

  • potato-pancakes-544701_960_720

    Vločkové placky se sýrem