Neapolský salát

2014-10-17
  • Cena : 45,-Kč
  • Pro : 4
  • Příprava : 20m
  • Vaření : 0m
  • Připraveno : 45m

Použité suroviny:

1 červená cibule, 7 rajčat, 4 vejce uvařená natvrdo, 1 salátová okurka, petrželka, čerstvá bazalka, sůl, pepř bílý, citrónová šťáva, olivový olej

Postup:

Okurku, rajčata i vejce nakrájíme na tenká kolečka a uložíme je vedle sebe na talíř. Cibuli nakrájíme také na kolečka a nasypeme je navrch. Bazalku nasekáme nadrobno a posypeme talíř. Jemně osolíme a opepříme a postříkáme citrónovou šťávou a zakapeme olejem.

Použité koření:

pepř bílý

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Hodnocení receptu

(0 / 5)

0 5 0
Ohodnotit recept

0 uživatelů ohodnotilo tento recept

1 025 views

Podobné recepty:
  • beets-3183557_960_720

    Carpaccio z červené řepy

  • mrkev

    Dušená mrkev s kurkumou

  • salad-1390743_960_720

    Osvěžující okurka s krémem zaziky

  • vegetables-1578255_960_720

    Míchaný salát pro podzimní dny

  • 20181124_181509

    Avokádový salát s lesními plody