Maso po čínsku

2016-07-18
  • Cena : 70,-Kč
  • Pro : 4
  • Příprava : 20m
  • Vaření : 30m
  • Připraveno : 50m

Suroviny:

400 g vepřové kýty
3 cibule
1 pórek
3 lžíce oleje
1 lžíce magi
1 lžička soli
1 lžička cukr moučka
1 lžička kari koření
1 lžička sladké mleté papriky
½ lžičky kurkumy
6 vajec
6 lžic solamylu

Postup:

Cibuli a pórek nakrájíme na kolečka, maso na kostky, vložíme do mísy a přidáme všechny ostatní suroviny, smícháme dohromady. Takto připravenou směs necháme odležet do dalšího dne. Pomocí malé naběračky vkládáme směs na pánev na rozehřátý olej a smažíme malé řízečky.
Podáváme s brambory, hranolkami nebo pečivem.

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Hodnocení receptu

(0 / 5)

0 5 0
Ohodnotit recept

0 uživatelů ohodnotilo tento recept

1 732 views

Podobné recepty:
  • wiener-schnitzel-356436_960_720

    Lučinové řízky

  • DSC_0084 - kopie

    Krkovička pečená v troubě

  • DSC_0087

    Grilovaná krkovička

  • DSC_0010

    Čínské řízky

  • lime-1152858_960_720

    Krkovička na medu