Marinované vepřové ražničí

2015-04-18
  • Cena : 80,-Kč
  • Pro : 4
  • Příprava : 25m
  • Vaření : 35m
  • Připraveno : 60m

Ingredience:

300 g vepřového masa
3 menší cibule
100 g žampiónů s malými hlavičkami
1 červená paprika
5 dkg anglické slaniny
sůl

Marináda:
2 lžíce sójové omáčky
3 stroužky prolisovaného česneku
¼ lžičky mletého zázvoru
1 lžička cukru krupice
1 lžička škrobové moučky
1 lžíce oleje
1 lžíce citrónové šťávy

Postup:

Maso nakrájíme na kostky, vložíme do misky a přelijeme marinádou, kterou jsme vytvořili smícháním uvedených surovin, necháme odležet do druhého dne. Druhý den nakrájíme na kostky slaninu a papriku, cibuli na kolečka, žampióny na půlky a vše střídavě společně s masem napícháme na špejle, potřeme je odkapanou marinádou a pečeme v troubě nebo na grilu, během pečení je potíráme zbylou marinádou.

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Hodnocení receptu

(5 / 5)

5 5 1
Ohodnotit recept

1 uživatelů ohodnotilo tento recept

731 views

Podobné recepty:
  • melanzana-1985391_960_720

    Grilovaná cuketa

  • wiener-schnitzel-356436_960_720

    Lučinové řízky

  • DSC_0046

    Grilovaná zelenina

  • DSC_0084 - kopie

    Krkovička pečená v troubě

  • DSC_0087

    Grilovaná krkovička