Madridské kotlety

2014-11-10
  • Cena : 70,-Kč
  • Pro : 4
  • Příprava : 10m
  • Vaření : 40m
  • Připraveno : 50m

Použité suroviny:

4 vepřové kotlety, 4 stroužky česneku, chilli paprička, petržel, pepř mletý, sůl, olej

Postup:

Prolisovaný česnek, nasekanou chilli papričku a petrželku smícháme se 4 lžícemi oleje a touto směsí potřeme naklepané kotlety, které pak necháme alespoň půl hodiny odležet v ledničce. Maso osolíme a opepříme a osmahneme z obou stran na rozehřátém oleji.

Vhodná příloha: hranolky, brambory

Použité koření:

chilli paprička

pepř mletý

česnek mletý

petržel

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Hodnocení receptu

(0 / 5)

0 5 0
Ohodnotit recept

0 uživatelů ohodnotilo tento recept

1 358 views

Podobné recepty:
  • wiener-schnitzel-356436_960_720

    Lučinové řízky

  • drink-2023413_960_720

    Sangria

  • DSC_0084 - kopie

    Krkovička pečená v troubě

  • DSC_0087

    Grilovaná krkovička

  • DSC_0010

    Čínské řízky