Maďarský tokáň

2014-10-20
  • Cena : 85,-Kč
  • Pro : 4
  • Příprava : 15m
  • Vaření : 50m
  • Připraveno : 1:5 h

Použité suroviny:

40 dkg libového vepřového masa, 2 cibule, 4 stroužky česneku, 1 rajský protlak, 3 sterilované okurky, trošku vína, sůl a pepř, polévkové koření, olej

Postup:

Na oleji osmahneme na kolečka nakrájenou cibuli, přidáme maso nakrájené na nudličky a za stálého míchání osmahneme, pak podlijeme vínem, vložíme protlak, prolisovaný česnek, osolíme, opepříme a podusíme do měkka. Nakonec vmícháme drobně nakrájené okurky a dochutíme polévkovým kořením.

Vhodná příloha: rýže, houskový knedlík, těstoviny

Použité koření:

polévkové koření

 

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Hodnocení receptu

(0 / 5)

0 5 0
Ohodnotit recept

0 uživatelů ohodnotilo tento recept

1 372 views

Podobné recepty:
  • wiener-schnitzel-356436_960_720

    Lučinové řízky

  • DSC_0084 - kopie

    Krkovička pečená v troubě

  • DSC_0087

    Grilovaná krkovička

  • DSC_0010

    Čínské řízky

  • lime-1152858_960_720

    Krkovička na medu