Lilky s mozzarelou

2014-10-17
  • Cena : 40,-Kč
  • Pro : 2
  • Příprava : 15m
  • Vaření : 15m
  • Připraveno : 30m

Použité suroviny:

1 lilek, 10 dkg mozzarely, 1 vejce, hladká mouka, sůl, kajenský pepř, lžička bazalky, olej

Postup:

Lilek zbavíme stopky a nakrájíme ho na plátky silné asi 1/2 centimetru, osolíme je a necháme aspoň hodinu odležet, aby plátky vypustily vodu. Pak je omyjeme, osušíme v utěrce a obalíme v mouce a rozšlehaném vejci smíchaném se špetkou soli a bazalkou. Takto připravené lilky osmažíme na rozehřátém oleji. Polovinu plátků pomažeme mozzarelou, ochutíme kajenským pepřem a přiklopíme druhou polovinou plátků.

Použité koření:

pepř kayenský

bazalka

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Hodnocení receptu

(0 / 5)

0 5 0
Ohodnotit recept

0 uživatelů ohodnotilo tento recept

479 views

Podobné recepty:
  • lamb-1095653_960_720

    Milánské kotlety

  • pasta-1330541_960_720

    Špagety s houbami

  • crepes-3457_960_720

    Boloňské palačinky s masem

  • abstract-1239043_960_720

    Sicilské roštěnky

  • bruschetta-887336_960_720

    Italské topinky