Labužnické filety

2014-07-19
  • Cena : 80,-Kč
  • Pro : 4
  • Příprava : 10m
  • Vaření : 30m
  • Připraveno : 40m

Použité suroviny:

50 dkg rybího filé, 6 stroužků česneku, lžička sladké mleté papriky, špetka pálivé papriky, sůl, citrónová šťáva, olej

 

Postup:

 

Prolisovaný česnek smícháme se sladkou i pálivou paprikou. Jednotlivé plátky ryby osolíme a potřeme z obou stran připraveným česnekem, vložíme na rozehřátý olej na pekáček a v troubě pečeme pomalu asi 30 minut, v průběhu přeléváme filety vzniklou šťávou. Na talíři pokapeme rybu citrónovou šťávou.

Vhodná příloha: brambory, hranolky, bramborová kaše, pečivo

Použité koření:

paprika sladká

paprika ostrá

Další vhodné koření:

paprika uzená

česnek mletý

směs na ryby

argentina

grill texas

grilovací koření

hungária

paprika lahůdková

 

Kategorie: Ingredience: , ,

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Hodnocení receptu

(0 / 5)

0 5 0
Ohodnotit recept

0 uživatelů ohodnotilo tento recept

431 views

Podobné recepty:
  • DSC_0005

    Losos na kmíně

  • 114

    Opilý kapr

  • 014 6

    Rybí filé na kari

  • 020 10

    Kapr na víně

  • 008 14

    Ryba na másle