Kyjevské řízky

2016-10-01
  • Cena : 70,-Kč
  • Pro : 4
  • Příprava : 10m
  • Vaření : 35m
  • Připraveno : 45m

Suroviny:

4 kuřecí řízky
200 g žampiónů
1 sklenka bílého vína
4 lžíce kečupu
1 lžička hořčice
1 lžička solamylu
sůl

Postup:

Řízky naklepeme, osolíme a okořeníme kořením na kuře a osmahneme z obou stran na oleji. Pak je podlijeme troškou vody, přidáme na plátky nakrájené žampióny a dusíme pod pokličkou do měkka, před koncem zalijeme vínem, přidáme hořčici a kečup, v trošce vody rozmícháme solamyl a taktéž přidáme ke směsi. Krátce podusíme.

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Hodnocení receptu

(1 / 5)

1 5 1
Ohodnotit recept

1 uživatelů ohodnotilo tento recept

1 017 views

Podobné recepty:
  • schnitzel-3279045_960_720

    Křupavé řízky s kukuřičnou strouhankou

  • chicken-2451482_960_720

    Kuře na červeném víně

  • food-photography-2358900_960_720

    Řízek Cordon blue

  • painted-787445_960_720

    Naložené řízky

  • appetite-1239048_960_720

    Pivní řízky