Květák se zelenými olivami

2014-10-24
  • Cena : 50,-Kč
  • Pro : 4
  • Příprava : 10m
  • Vaření : 0m
  • Připraveno : 0m

Použité suroviny:

květák, cibule, 10 dkg zelených oliv, 1 rajský protlak, 2 lžíce kečupu, trošku vína, 1 lžička tymiánu, sůl, olej

Postup:

Květák rozdělíme na malé růžice a uvaříme v osolené vodě (asi 10 minut). Mezitím na rozehřátém oleji zpěníme na kolečka nakrájenou cibuli, zalijeme protlakem a kečupem, přidáme tymián a na kolečka nakrájené olivy, podlijeme trochou vína a vody, osolíme a vše společně prohřejeme. Na talíři přelijeme květák omáčkou s olivami.

Použité koření:

tymián

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Hodnocení receptu

(0 / 5)

0 5 0
Ohodnotit recept

0 uživatelů ohodnotilo tento recept

563 views

Podobné recepty:
  • kebabs-920273_960_720

    Řecké souvlaki

  • noodles-761324_960_720

    Lilkové řízky

  • DSC_0081

    Frapé

  • gyros

    Řecký gyros

  • řecký salát

    Řecký salát