Kuřecí játra po indicku
2014-10-16- Kuchyně: Indická kuchyně
- Chod: Oběd, Večeře
- Cena : 50,-Kč
- Pro : 4
- Příprava : 15m
- Vaření : 40m
- Připraveno : 55m
Použité suroviny:
50 dkg kuřecích jater, 2 cibule, 3 stroužky česneku, 10 dkg másla, 1 lžička mletého zázvoru, trošku sladké papriky, trošku pálivé papriky, sůl
Postup:
Na rozehřátém másle zpěníme drobně nakrájenou cibuli, přidáme nakrájená kuřecí játra a za stálého míchání orestujeme. Vložíme prolisovaný česnek, zázvor, sladkou i pálivou papriku, osolíme, podlijeme troškou vody a dusíme do měkka.
Vhodná příloha: čerstvé pečivo, rýže, placky
Použité koření: