Kuře po bulharsku

2014-10-12
  • Cena : 100,-Kč
  • Pro : 4
  • Příprava : 10m
  • Vaření : 55m
  • Připraveno : 1:5 h

Použité suroviny:

1 kuře, 1 cibule, 3 papriky, 2 rajčata, 20 dkg rýže, 1 lžíce sladké papriky, bazalka, sůl, 20 dkg balkánského sýra, olej

Postup:

Kuře rozdělíme na malé díly a ty na rozehřátém oleji osmahneme ze všech stran. Pak přidáme drobně nakrájenou cibuli a bazalku, osolíme, podlijeme vodou, přikryjeme pokličkou a dusíme téměř do měkka. Pak vmícháme sladkou papriku, vložíme rýži, na nudličky nakrájenou papriku a na dílky nakrájená rajčata a podusíme do měkka. Na talíři zdobíme rozdrobeným sýrem.

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Hodnocení receptu

(0 / 5)

0 5 0
Ohodnotit recept

0 uživatelů ohodnotilo tento recept

722 views

Podobné recepty:
  • schnitzel-3279045_960_720

    Křupavé řízky s kukuřičnou strouhankou

  • chicken-2451482_960_720

    Kuře na červeném víně

  • food-photography-2358900_960_720

    Řízek Cordon blue

  • painted-787445_960_720

    Naložené řízky

  • appetite-1239048_960_720

    Pivní řízky