Krůtí segedínský guláš

2014-08-19
  • Cena : 110,-Kč
  • Pro : 4
  • Příprava : 20m
  • Vaření : 45m
  • Připraveno : 1:5 h

Použité suroviny:

50 dkg krůtích prsíček, 2 cibule, 1 balíček kysaného zelí, 2 stroužky česneku, 3 lžíce rajčatového protlaku, 2 lžičky sladké mleté papriky, 1 kostka zeleninového bujónu, kelímek zakysané smetany (nemusí být), olivový olej, sůl

Postup:

Na rozehřátém oleji zpěníme drobně nakrájenou cibuli, zaprášíme mletou paprikou, přidáme na kostky nakrájené maso a za stálého míchání orestujeme, až maso vypustí šťávu. Poté zalijeme vodou, vložíme zelí, bujón, protlak, prolisovaný česnek a vaříme, až je maso měkké. Nakonec zahustíme moukou rozkvedlanou v trošce vody. Je-li třeba, dochutíme solí. Můžeme dochutít zakysanou smetanou.

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Hodnocení receptu

(0 / 5)

0 5 0
Ohodnotit recept

0 uživatelů ohodnotilo tento recept

1 135 views

Podobné recepty:
  • stažený soubor (6)

    Tvarohový koláč s rebarborou a kaštanovou kaší

  • panna-cotta-2416733_960_720

    Tapiokový pudink

  • stažený soubor

    Bábovka s goji

  • stažený soubor

    Dietní tvarohový koláč

  • strudel-1061148_960_720

    Jablkový závin s kaštanovou kaší