Krůtí plátky po římsku

2014-10-16
  • Cena : 110,-Kč
  • Pro : 4
  • Příprava : 10m
  • Vaření : 45m
  • Připraveno : 55m

Použité suroviny:

4 plátky krůtích prsou, 1 cibule, kousek šunky, kousek másla, 1 sklenička bílého vína, 2 rajčata, 1 lžíce hladké mouky, trošku rozmarýnu, bílý pepř a sůl, olej

Postup:

Krůtí plátky naklepeme, osolíme, opepříme, obalíme v mouce a osmahneme z obou stran na rozehřátém oleji do měkka. Na rozehřátém másle zpěníme cibuli nakrájenou na kolečka, přidáme šunku nakrájenou na nudličky, spařená, oloupaná a na kostičky nakrájená rajčata, rozmarýn, trošku soli a pepře, podlijeme vínem a chvilku podusíme. Nakonec k této směsi vložíme hotové krůtí řízky a vše společně prohřejeme.

Vhodná příloha: rýže, brambory

Použité koření:

rozmarýn

pepř bílý

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Hodnocení receptu

(0 / 5)

0 5 0
Ohodnotit recept

0 uživatelů ohodnotilo tento recept

1 271 views

Podobné recepty:
  • schnitzel-3279045_960_720

    Křupavé řízky s kukuřičnou strouhankou

  • chicken-2451482_960_720

    Kuře na červeném víně

  • food-photography-2358900_960_720

    Řízek Cordon blue

  • painted-787445_960_720

    Naložené řízky

  • appetite-1239048_960_720

    Pivní řízky