Křenová omáčka s uzeným

2015-05-06
  • Cena : 80,-Kč
  • Pro : 4
  • Příprava : 10m
  • Vaření : 30m
  • Připraveno : 40m

Ingredience:

300 g uzené krkovice

Křenová omáčka:
1 lžíce oleje
1 lžíce másla
2 – 3 lžíce hladké mouky
2 dcl mléka
2 kelímky smetany
cukr, sůl
čerstvě nastrouhaný křen

Postup:

Uzené uvaříme do měkka. V kastrolu zahřejeme olej a máslo a zpěníme zde mouku, pak zalijeme mlékem a jednou smetanou, rozšleháme a za občasného zamíchání vaříme čtvrt hodiny. Omáčku osolíme, osladíme a přilijeme zbytek smetany, vmícháme nastrouhaný křen a necháme přejít varem.

Vhodná příloha: houskový knedlík

Kategorie: , Ingredience: , , ,

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Hodnocení receptu

(0 / 5)

0 5 0
Ohodnotit recept

0 uživatelů ohodnotilo tento recept

1 156 views

Podobné recepty:
  • wiener-schnitzel-356436_960_720

    Lučinové řízky

  • DSC_0084 - kopie

    Krkovička pečená v troubě

  • DSC_0087

    Grilovaná krkovička

  • DSC_0010

    Čínské řízky

  • lime-1152858_960_720

    Krkovička na medu