Klausův řízek

2016-01-02
  • Cena : 20,-Kč
  • Pro : 2
  • Příprava : 10m
  • Vaření : 5m
  • Připraveno : 15m

Suroviny:

5 vajec
20 g strouhanky
1 lžička sušených bylinek (např. bazalka, bylinkové máslo)
sůl
olej

Postup:

Rozšlehaná vejce smícháme se strouhankou, bylinkami, osolíme a na rozehřátém oleji usmažíme po obou stranách směs upravenou do tvaru řízků.
Podáváme s bramborem nebo bramborovou kaší, kečupem nebo tatarskou omáčkou a zeleninovým salátem. Je to levný a rychlý oběd nebo večeře.

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Hodnocení receptu

(0 / 5)

0 5 0
Ohodnotit recept

0 uživatelů ohodnotilo tento recept

1 330 views

Podobné recepty:
  • stažený soubor (4)

    Dýňové rizoto

  • stažený soubor (9) (1)

    Dýňové placičky

  • stažený soubor (9)

    Ratatouille

  • stažený soubor

    Cuketa na plechu

  • potato-pancakes-544701_960_720

    Vločkové placky se sýrem