Keftedakia

2014-10-25
  • Cena : 85,-Kč
  • Pro : 4
  • Příprava : 20m
  • Vaření : 40m
  • Připraveno : 60m

Použité suroviny:

50 dkg mletého masa, 1 cibule, 5 stroužků česneku, 2 vejce, 1 rohlík, 1 dcl bílého vína, 1 lžíce másla, 1 lžíce hladké mouky, 1 lžička oregána, pepř mletý a sůl, olej

Postup:

Maso smícháme s drobně nakrájenou cibulí, prolisovaným česnekem, vejci, máslem, rohlíkem namočeným ve víně, hladkou moukou, oregánem, pepřem a solí. Ze směsi tvoříme kuličky, které vložíme do pekáče, podlijeme trochou oleje a upečeme v troubě.

Vhodná příloha: brambory

Použité koření:

oregáno

Další vhodné koření:

domácí sekaná

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Hodnocení receptu

(0 / 5)

0 5 0
Ohodnotit recept

0 uživatelů ohodnotilo tento recept

1 112 views

Podobné recepty:
  • kebabs-920273_960_720

    Řecké souvlaki

  • noodles-761324_960_720

    Lilkové řízky

  • DSC_0081

    Frapé

  • gyros

    Řecký gyros

  • řecký salát

    Řecký salát