Kebab po mexicku

2014-10-24
  • Cena : 60,-Kč
  • Pro : 2
  • Příprava : 20m
  • Vaření : 30m
  • Připraveno : 50m

Použité suroviny:

30 dkg vepřového masa, 10 dkg žampiónů, 2 cibule, 6 bobkových listů, 1 lžička chilli, 1/2 lžičky kakaa, 1/2 lžičky mletého česneku, 1/2 lžičky majoránky, pepř a sůl, olej

Postup:

Maso nakrájíme na kostky a vložíme do misky spolu s celými hlavičkami žampiónů. Marinádu připravíme smícháním oleje, kakaa, česneku, majoránky, pepře, chilli koření, bobkových listů, osolíme a zalijeme jí maso a celé hlavičky žampiónů, promícháme a necháme odležet přes noc v ledničce. Další den nakrájíme cibuli na kolečka a vyjmeme maso a houby z marinády. Na špejli napichujeme střídavě maso, žampióny a cibuli, pak vložíme na pekáč do trouby a necháme péci, potíráme zbylou marinádou, podle potřeby otáčíme.

Použité koření:

chilli

česnek mletý

majoránka

bobkový list

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Hodnocení receptu

(0 / 5)

0 5 0
Ohodnotit recept

0 uživatelů ohodnotilo tento recept

846 views

Podobné recepty:
  • DSC_0070

    Tortily s kuřecím masem

  • 026 9

    Hovězí po mexicku

  • 15

    Chilli con carne recept

  • 027 2

    Tortilla z Mexika

  • 131

    Mexická salsa