Kapr na víně

2014-07-19
  • Cena : 100,-Kč
  • Pro : 4
  • Příprava : 15m
  • Vaření : 30m
  • Připraveno : 45m

Použité suroviny:

4 kousky kapra, 1 cibule, 3 stroužky česneku, 1 sklenka bílého vína, kousek másla, trochu smetany, citrónová šťáva, tymián, sůl

Postup:

Kousky kapra zakapeme citrónovou šťávou a na chvilku necháme odležet. Mezitím na oleji zpěníme drobně nakrájenou cibuli, přidáme k ní česnek nakrájený na plátky, tymián a osolené porce kapra, podlijeme vínem a dusíme do měkka. Vzniklou šťávu zjemníme přidáním másla a smetany a ještě krátce povaříme.

Vhodná příloha: brambory

Použité koření:

tymián

česnek plátky

Kategorie: Ingredience: , , ,

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Hodnocení receptu

(0 / 5)

0 5 0
Ohodnotit recept

0 uživatelů ohodnotilo tento recept

398 views

Podobné recepty:
  • DSC_0005

    Losos na kmíně

  • 114

    Opilý kapr

  • 014 6

    Rybí filé na kari

  • 020 10

    Kapr na víně

  • 008 14

    Ryba na másle