Játra po balkánsku

2014-03-03
  • Cena : 70 Kč
  • Pro : 3
  • Příprava : 15m
  • Vaření : 25m
  • Připraveno : 40m

Použité suroviny:

40 dkg vepřové nebo krůtí játry, 1 cibule, 1 červená paprika, 1 zelená paprika, 2 rajčata, 1 lžička sladké mleté papriky, sůl a pepř, olej

Postup:

Na rozehřátém oleji osmahneme na kolečka nakrájenou cibuli, přidáme na kousky nakrájenou játru, zaprášíme sladkou paprikou a osmahneme ze všech stran. Pak přidáme obě papriky nakrájené na nudličky a rajče nakrájené na kostky, osolíme, opepříme a za stálého míchání podusíme do měkka (asi 10 minut).

Vhodná příloha: rýže

 

Ingredience: ,

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Hodnocení receptu

(0 / 5)

0 5 0
Ohodnotit recept

0 uživatelů ohodnotilo tento recept

673 views

Podobné recepty:
  • 133

    Čevapčiči

  • 057

    Šopský salát po bulharsku

  • 041 7

    Kuře po bulharsku

  • 008 10

    Polévka Tarator

  • 049 4

    Moučník Papana