Játra na víně

2014-11-10
  • Cena : 40,-Kč
  • Pro : 3
  • Příprava : 10m
  • Vaření : 25m
  • Připraveno : 35m

Použité suroviny:

50 dkg játry, 1 cibule, 2 stroužky česneku, 2 sklenky bílého vína, 2 lžíce strouhanky, citron, sůl, špetka kmínu, špetka skořice, špetka kayenského pepře, olej

Postup:

Na rozehřátém oleji zpěníme drobně nakrájenou cibuli, přidáme na kousky nakrájená játra a česnek a za stálého míchání osmahneme ze všech stran. Pak podlijeme vínem, osolíme, opepříme, přidáme skořici a kmín a dusíme do měkka. Dochutíme citrónovou šťávou.

Vhodná příloha: rýže

Použité koření:

pepř kayenský

skořice

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Hodnocení receptu

(0 / 5)

0 5 0
Ohodnotit recept

0 uživatelů ohodnotilo tento recept

361 views

Podobné recepty:
  • drink-2023413_960_720

    Sangria

  • albondigas-628290_960_720

    Masové kuličky s pirátskou směsí

  • bezobrázku

    Kotlety na olivách

  • spare-ribs-899306_960_720

    Španělská žebírka

  • gyros-625345_960_720

    Vepřové hranolky s kukuřicí