Italská polenta

2014-10-17
  • Cena : 15,-Kč
  • Pro : 4
  • Příprava : 15m
  • Vaření : 25m
  • Připraveno : 40m

Použité suroviny:

225 g hrubé kukuřičné krupice, 1 litr vody, sůl

Postup:

Do vařící osolené vody opatrně vmícháme krupici a na mírném ohni za stálého míchání povaříme asi 25 minut. Pak odstavíme, necháme trochu vychladnout a vytvoříme dva podlouhlé knedlíky, které nakrájíme na plátky a podáváme.

Ingredience:

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Hodnocení receptu

(0 / 5)

0 5 0
Ohodnotit recept

0 uživatelů ohodnotilo tento recept

734 views

Podobné recepty:
  • lamb-1095653_960_720

    Milánské kotlety

  • pasta-1330541_960_720

    Špagety s houbami

  • crepes-3457_960_720

    Boloňské palačinky s masem

  • abstract-1239043_960_720

    Sicilské roštěnky

  • bruschetta-887336_960_720

    Italské topinky