Hrušková bábovka

2018-10-21
  • Cena : 60
  • Pro : 8
  • Příprava : 15m
  • Vaření : 50m
  • Připraveno : 1:5 h

Suroviny:

½ kg hrušek
250 g polohrubé mouky
1 máslo
200 g cukr krupice
3 vejce
1 prášek do pečiva
hrst drcených mandlí

Postup:

Změklé máslo vyšleháme s cukrem. K tomu opatrně jedno po druhém přišleháme vejce společně s moukou a práškem do pečiva, nakonec vmícháme mandle a na kousky nakrájené oloupané a vyjádřené hrušky. Těsto rozložíme do vymazané a vysypané formy a upečeme v předem předehřáté troubě při 180 st. Celsia po dobu asi 50 minut.

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Hodnocení receptu

(0 / 5)

0 5 0
Ohodnotit recept

0 uživatelů ohodnotilo tento recept

1 290 views

Podobné recepty:
  • stažený soubor (4)

    Rychlá jablková buchta

  • strawberry-1263088_960_720

    Jahodová roláda z bílků

  • stažený soubor (8)

    Míša řezy z cukety

  • stažený soubor (6)

    Tvarohový koláč s rebarborou a kaštanovou kaší

  • stažený soubor

    Bábovka s goji