Hovězí soljanka

2014-10-26
  • Cena : 100,-Kč
  • Pro : 4
  • Příprava : 10m
  • Vaření : 55m
  • Připraveno : 1:5 h

Použité suroviny:

50 dkg hovězí roštěné, 2 cibule, 1 rajčatový protlak, 2 sterilované okurky, sůl a pepř, olej

Postup:

Na rozehřátém oleji osmahneme maso nakrájené na nudličky, přidáme drobně nakrájenou cibuli, osolíme, opepříme a opět osmahneme, až je maso měkké. Pak přidáme protlak a na kousky nakrájené okurky, vše společně podusíme.

Vhodná příloha: rýže, hranolky, brambory

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Hodnocení receptu

(0 / 5)

0 5 0
Ohodnotit recept

0 uživatelů ohodnotilo tento recept

3 101 views

Podobné recepty:
  • hamburger-494706_640

    Hovězí hamburger

  • DSC_0020

    Zeleninový boršč

  • DSC_0015 (2)

    Boršč

  • goulash-2872112_960_720

    Nudličky s cibulí

  • beef-693307_960_720

    Pekingské maso