Hovězí po mexicku
2014-10-24- Kuchyně: Mexická kuchyně
- Chod: Oběd, Večeře
- Cena : 110,-Kč
- Pro : 4
- Příprava : 10m
- Vaření : 50m
- Připraveno : 60m
Použité suroviny:
50 dkg hovězího masa, konzerva fazolí v rajčatové omáčce, červená paprika, cibule, sklenka rajčatové šťávy, olej, špetka chilli, špetka mexického koření, pepř a sůl
Postup:
V tlakovém hrnci zpěníme na oleji drobně nakrájenou cibuli, přidáme maso nakrájené na kousky, opepříme, osmahneme ze všech stran, osolíme. Přidáme sklenku račatové šťávy a dusíme do změknutí masa. Přidáme chilli a mexické koření, na proužky nakrájenou papriku a vsypeme konzervu fazolí, vše společně krátce povaříme.
Vhodná příloha: čerstvé pečivo
Použité koření: