Hovězí po mexicku

2014-10-24
  • Cena : 110,-Kč
  • Pro : 4
  • Příprava : 10m
  • Vaření : 50m
  • Připraveno : 60m

Použité suroviny:

50 dkg hovězího masa, konzerva fazolí v rajčatové omáčce, červená paprika, cibule, sklenka rajčatové šťávy, olej, špetka chilli, špetka mexického koření, pepř a sůl

Postup:

V tlakovém hrnci zpěníme na oleji drobně nakrájenou cibuli, přidáme maso nakrájené na kousky, opepříme, osmahneme ze všech stran, osolíme. Přidáme sklenku račatové šťávy a dusíme do změknutí masa. Přidáme chilli a mexické koření, na proužky nakrájenou papriku a vsypeme konzervu fazolí, vše společně krátce povaříme.

Vhodná příloha: čerstvé pečivo

Použité koření:

mexické koření

chilli mleté

 

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Hodnocení receptu

(0 / 5)

0 5 0
Ohodnotit recept

0 uživatelů ohodnotilo tento recept

2 306 views

Podobné recepty:
  • hamburger-494706_640

    Hovězí hamburger

  • goulash-2872112_960_720

    Nudličky s cibulí

  • beef-693307_960_720

    Pekingské maso

  • meat-1031092_960_720

    Burgundské hovězí kostky

  • abstract-1239043_960_720

    Sicilské roštěnky