Hovězí na víně

2014-06-08
  • Cena : 100,-Kč
  • Pro : 4
  • Příprava : 10m
  • Vaření : 60m
  • Připraveno : 1:10 h

Použité suroviny:

4 hovězí plátky, 15 dkg žampiónů, 5 lžíc kečupu, 1 dcl červeného vína, 2 lžíce hladké mouky, kousek kostky masoxu, pepř černý mletý, sůl, citrónová šťáva, olej

Postup:

Plátky masa naklepeme, osolíme a opepříme, obalíme v mouce a opečeme po obou stranách na rozpáleném oleji. Podlijeme troškou vody, přidáme masox a víno a dusíme je pod pokličkou až téměř do změknutí. Přidáme na plátky nakrájené žampióny, kečup a dusíme, až maso změkne. Dochutíme citrónovou šťávou.

Vhodná příloha: rýže, těstoviny, hranolky

Použité koření:

pepř černý mletý

 

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Hodnocení receptu

(0 / 5)

0 5 0
Ohodnotit recept

0 uživatelů ohodnotilo tento recept

510 views

Podobné recepty:
  • hamburger-494706_640

    Hovězí hamburger

  • goulash-2872112_960_720

    Nudličky s cibulí

  • beef-693307_960_720

    Pekingské maso

  • meat-1031092_960_720

    Burgundské hovězí kostky

  • abstract-1239043_960_720

    Sicilské roštěnky