Hovězí na houbách
2014-10-26- Kuchyně: Ruská kuchyně
- Chod: Oběd
- Cena : 100,-Kč
- Pro : 4
- Příprava : 15m
- Vaření : 50m
- Připraveno : 1:5 h
Použité suroviny:
40 dkg hovězího masa, 40 dkg čerstvých hub, 1 cibule, 5 stroužků česneku, kousek mrkve, celeru a petržele, 1 bobkový list, sůl a pepř, olej
Postup:
Na oleji zpěníme drobně nakrájenou cibuli, přidáme na kostky nakrájené maso a za stálého míchání orestujeme ze všech stran. Pak přidáme houby nakrájené na plátky, bobkový list, prolisovaný česnek, zeleninu nakrájenou na kostky, osolíme, opepříme, vložíme do zapékací misky, podlijeme trochou vody, přikryjeme a vložíme do vyhřáté trouby, kde vše podusíme do měkka.