Hovězí maso s pórkem

2015-01-21
  • Cena : 100,-Kč
  • Pro : 4
  • Příprava : 10m
  • Vaření : 50m
  • Připraveno : 60m

Potřebujeme:

500 g hovězího masa
1 očištěný pórek
1 cibule
1 lžíce mletého zázvoru
sůl
olej

Postup:

Na troše rozehřátého oleje zpěníme cibuli, přidáme na kostky nakrájené maso a za občasného míchání orestujeme, po chvíli přikryjeme pokličkou a dusíme, až se vysmahne šťáva. Podlijeme troškou vody, osolíme a dusíme do měkka, teprve pak přidáme na kolečka nakrájený pórek, osolíme, zaprášíme zázvorem a ještě krátce povaříme.

Vhodná příloha: rýže

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Hodnocení receptu

(0 / 5)

0 5 0
Ohodnotit recept

0 uživatelů ohodnotilo tento recept

506 views

Podobné recepty:
  • goulash-2872112_960_720

    Nudličky s cibulí

  • beef-693307_960_720

    Pekingské maso

  • meat-1031092_960_720

    Burgundské hovězí kostky

  • abstract-1239043_960_720

    Sicilské roštěnky

  • roulades-321140_960_720

    Śpanělský ptáček