Dušená hlíva

2016-01-02
  • Cena : 40,-Kč
  • Pro : 3
  • Příprava : 10m
  • Vaření : 20m
  • Připraveno : 30m

Suroviny:

400 g hlívy ústřičné
1 cibule
máslo
1 lžíce sójové omáčky
1 lžička kari koření
1 lžička Solamylu
1/2 lžičky sušenho česneku
kmín, sůl

Postup:

Na másle zpěníme drobně nakrájenou cibuli, přidáme drobně nakrájenou hlívu, osolíme, okmínujeme, podijeme troškou vody a podusíme do měkka. Během dušení přidáme sójovou omáčku, kari, česnek a nakonec zahustíme solamylem rozkvedlaným v půl hrnku vody, krátce povaříme.
Podáváme s rýží.

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Hodnocení receptu

(0 / 5)

0 5 0
Ohodnotit recept

0 uživatelů ohodnotilo tento recept

1 381 views

Podobné recepty:
  • stažený soubor (4)

    Dýňové rizoto

  • stažený soubor (9) (1)

    Dýňové placičky

  • stažený soubor (9)

    Ratatouille

  • stažený soubor

    Cuketa na plechu

  • potato-pancakes-544701_960_720

    Vločkové placky se sýrem