Domácí vanilková zmrzlina

2016-07-23
  • Cena : 25,- Kč
  • Pro : 4
  • Příprava : 15m
  • Vaření : 0m
  • Připraveno : 15m

3 vejce
60 g cukr krupice
1 šlehačka
1 vanilkový cukr

Postup:

V kastrolu nad vodní párou ručním šlehačem našleháme žloutky s cukrem do pěny, zvlášť ušleháme šlehačku a tuhý sníh z bílků. K žloutkové pěně přidáme našlehanou smetanu, vanilkový cukr, sníh a znovu našleháme. Tuto směs necháme ztuhnout v mrazničce nejlépe do druhého dne.

Ingredients

  • 3 vejce 60 g cukr krupice 1 šlehačka 1 vanilkový cukr

Method

Step 1

V kastrolu nad vodní párou ručním šlehačem našleháme žloutky s cukrem do pěny, zvlášť ušleháme šlehačku a tuhý sníh z bílků. K žloutkové pěně přidáme našlehanou smetanu, vanilkový cukr, sníh a znovu našleháme. Tuto směs necháme ztuhnout v mrazničce nejlépe do druhého dne.

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Hodnocení receptu

(3.7 / 5)

3.7 5 3
Ohodnotit recept

3 uživatelů ohodnotilo tento recept

1 561 views

Podobné recepty:
  • apfelkuechle-289183_960_720

    Lívance z ovesných vloček

  • DSC_0176

    Tvarohové tyčinky

  • ice-cream-349588_960_720

    Domácí čokoládová zmrzlina

  • dessert-932449_960_720

    Müsli pohár

  • DSC_0011

    Ledové bonbonky s ovocem