Crostini (topinky) s houbami
2014-10-17- Kuchyně: Italská kuchyně
- Chod: Večeře
- Cena : 30,-Kč
- Pro : 3
- Příprava : 10m
- Vaření : 30m
- Připraveno : 40m
Použité suroviny:
25 dkg žampiónů, 2 stroužky česneku, 1 malá cibule, 1 lžíce polévkového koření, pepř a sůl, olivový olej, kousek másla, chléb
Postup:
Do hrnce s rozehřátým máslem vložíme nakrájené žampióny, cibuli a česnek a za stálého míchání podusíme. Směs opepříme, zalijeme troškou vody, přidáme polévkové koření a ještě krátce podusíme, až se voda vypaří. Plátky chleba opečeme z obou stran na oleji, potřeme je připravenou směsí a podáváme.
Použité koření: