Cizrnová polévka z Toskánska

2014-10-17
  • Cena : 30,-Kč
  • Pro : 4
  • Příprava : 5m
  • Vaření : 50m
  • Připraveno : 55m

Použité suroviny:

20 dkg cizrny, 1 stroužek česneku, 1 lžíce rajčatového protlaku, 1 kostka zeleninového bujónu, polévkové koření, pepř, špetka rozmarýnu

Postup:

Cizrnu namočíme den předem. Druhý den ji slijeme, propláchneme vodou, vložíme do hrnce, přidáme bujón a rozmarýnu, zalijeme přiměřeným množstvím vody a uvaříme do měkka. Nakonec přidáme rajčatový protlak, prolisovaný česnek, pepř a dochutíme polévkovým kořením. V Toskánsku se do této polévky přidávají ještě uvařené těstoviny.

Použité koření:

polévkové koření

rozmarýn

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Hodnocení receptu

(0 / 5)

0 5 0
Ohodnotit recept

0 uživatelů ohodnotilo tento recept

710 views

Podobné recepty:
  • soup-2845552_960_720

    Rychlá čočková polévka

  • food-993502_960_720

    Hovězí polévka s nudlemi

  • soup-4381589_960_720

    Provensálská polévka se zeleninou

  • DSC_0020

    Zeleninový boršč

  • DSC_0015 (2)

    Boršč