Cikánská omáčka

2016-02-17
  • Cena : 35,-Kč
  • Pro : 2
  • Příprava : 10m
  • Vaření : 20m
  • Připraveno : 30m

Potřebné suroviny:

100 g anglické slaniny
1 cibule
3 lžíce kečupu
100 g žampiónů
3 stroužky česneku
1 sklenice leča
sůl a pepř

Postup:

Nakrájenou slaninu rozškvaříme na pánvi, přidáme drobně nakrájenou cibuli, orestujeme, poté vlijeme lečo, kečup, prolisovaný česnek a na plátky nakrájené žampióny, osolíme a opepříme a povaříme. Podáváme k masu, těstovinám nebo rýži.

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Hodnocení receptu

(0 / 5)

0 5 0
Ohodnotit recept

0 uživatelů ohodnotilo tento recept

3 994 views

Podobné recepty:
  • konigsberger-klopse-284455_960_720

    Selská omáčka

  • glass-1462894_960_720

    Koprová omáčka recept

  • aioli-1448217_960_720

    Okurková omáčka

  • cuisine-18796_960_720

    Svíčková na smetaně

  • DSC_0044

    Omáčka z hlívy ústřičné