Cheesecake bez cukru
2016-03-12- Chod: Chuťovka
- Pro : 8
- Příprava : 0m
- Vaření : 0m
- Připraveno : 1m
Suroviny:
1 balení máslových sušenek
120 gramů másla
450 gramů plnotučného tvarohu
2 vajíčka
vanilkové aroma
limetka
přibližně 450 gramů řeckého jogurtu
Postup:
Nejprve rozdrtíme sušenky, které vzápětí zalijeme roztopeným máslem a směs smícháme. Hmotu rozprostřeme na dno nádoby a dáme péct do trouby na 180 st. na 10 minut. V mezičase si rozmixujeme tvaroh, vejce, dvě čajové lžičky šťávy z limetky a 2 lžičky vanilkového aroma. Poté tuto směs přidáme na základ cheesecaku a pečeme dále asi 40 minut. Poslední směs si připravíme z řeckého jogurtu, 2 čajových lžiček vanilkového aroma a 2 lžiček šťávy z limetky. Směs z řeckého jogurtu přidáme na upečený základ a pečeme ještě 10 minut. Nakonec dáme cheesecake vychladit a ozdobíme jej ovocem.
Ingredients
- 1 balení máslových sušenek, 120 gramů másla, 450 gramů plnotučného tvarohu, 2 vajíčka, vanilkové aroma, limetka, přibližně 450 gramů řeckého jogurt
Method
No Steps Found !