Bulharská pomazánka

2014-05-31
  • Cena : 40,-Kč
  • Pro : 4
  • Příprava : 20m
  • Vaření : 0m
  • Připraveno : 20m

Použité suroviny:

uvařené hovězí maso (využijeme maso, ze kterého jsme uvařili polévku)
cibule
česnek
okurka (zavařená)
sůl, pepř mletý
hořčice
tatarská omáčka (nebo majonéza)
rajský protlak, kečup

Postup:

Hovězí maso (většinou využijeme maso, které nám zůstalo z hovězí polévky), cibuli, česnek a okurku pomeleme a přidáme podle chuti trochu soli, mletý pepř, hořčici, tatarskou omáčku nebo majonézu, nakonec vmícháme rajský protlak a dochutíme kečupem. Mažeme na čerstvé pečivo.

Použité koření:

pepř bílý mletý

Další vhodné koření:

pepř černý mletý

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Hodnocení receptu

(0 / 5)

0 5 0
Ohodnotit recept

0 uživatelů ohodnotilo tento recept

1 546 views

Podobné recepty:
  • bread-706767_960_720

    Pomazánka s medvědím česnekem

  • bezobrázku

    Tatarák Vegetarián

  • bezobrázku

    Falešný tatarský biftek

  • bread-1266641_960_720

    Avokádová pomazánka

  • bread-2756463_960_720

    Avokádová pomazánka s vejci