Bulharská pomazánka
2014-05-31- Chod: Snídaně
- Cena : 40,-Kč
- Pro : 4
- Příprava : 20m
- Vaření : 0m
- Připraveno : 20m
Použité suroviny:
uvařené hovězí maso (využijeme maso, ze kterého jsme uvařili polévku)
cibule
česnek
okurka (zavařená)
sůl, pepř mletý
hořčice
tatarská omáčka (nebo majonéza)
rajský protlak, kečup
Postup:
Hovězí maso (většinou využijeme maso, které nám zůstalo z hovězí polévky), cibuli, česnek a okurku pomeleme a přidáme podle chuti trochu soli, mletý pepř, hořčici, tatarskou omáčku nebo majonézu, nakonec vmícháme rajský protlak a dochutíme kečupem. Mažeme na čerstvé pečivo.
Použité koření:
Další vhodné koření: