Budapešťská pomazánka

2014-03-03
  • Cena : 40 Kč
  • Pro : 2
  • Příprava : 20m
  • Vaření : 0m
  • Připraveno : 20m

Použité suroviny:

1 měkký tvaroh (25 dkg), trošku mléka, kousek pomazánkového másla, 1 lžička sladké mleté papriky, 1 sterilovaná větší okurka, sterilovaná kapie, trochu sójové omáčky, trošku majonézy, sůl

Postup:

V misce našleháme tvaroh s pomazánkovým máslem a mletou paprikou. Je-li třeba (podle hustoty tvarohu), rozředíme troškou mléka a přimícháme drobně nakrájenou okurku a papriku a osolíme podle chuti. Nakonec zakápneme sójovou omáčkou a dochutíme troškou majonézy.

Kategorie: Ingredience:

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Hodnocení receptu

(3 / 5)

3 5 1
Ohodnotit recept

1 uživatelů ohodnotilo tento recept

1 533 views

Podobné recepty:
  • bread-706767_960_720

    Pomazánka s medvědím česnekem

  • bezobrázku

    Tatarák Vegetarián

  • bezobrázku

    Falešný tatarský biftek

  • bread-1266641_960_720

    Avokádová pomazánka

  • bread-2756463_960_720

    Avokádová pomazánka s vejci