Budapešťská pomazánka
2014-03-03- Kuchyně: Maďarská kuchyně
- Chod: Snídaně
- Cena : 40 Kč
- Pro : 2
- Příprava : 20m
- Vaření : 0m
- Připraveno : 20m
Použité suroviny:
1 měkký tvaroh (25 dkg), trošku mléka, kousek pomazánkového másla, 1 lžička sladké mleté papriky, 1 sterilovaná větší okurka, sterilovaná kapie, trochu sójové omáčky, trošku majonézy, sůl
Postup:
V misce našleháme tvaroh s pomazánkovým máslem a mletou paprikou. Je-li třeba (podle hustoty tvarohu), rozředíme troškou mléka a přimícháme drobně nakrájenou okurku a papriku a osolíme podle chuti. Nakonec zakápneme sójovou omáčkou a dochutíme troškou majonézy.