Buchta Fešák

2015-11-27
  • Cena : 70,-Kč
  • Pro : 10
  • Příprava : 10m
  • Vaření : 40m
  • Připraveno : 50m

Suroviny:

Těsto:
2 hrnky polohrubé mouky
1 hrnek cukr moučka
1/2 hrnku oleje
2 vejce
1 hrnek mléka
2 lžíce kakaa
1 kypřící prášek

Náplň:

2 měkké tvarohy
1 lžíce Solamylu
2 vejce
1/2 hrnku mléka
3/4 cukr moučka

Postup:

Do mísy vložíme všechny suroviny na těsto a ručním šlehačem vymícháme těsto, které nalijeme na vymazaný a vysypaný plech.
Smícháním všech ingrediencí si připravíme náplň, kterou lžicí rozdělíme pravidelně na tmavé těsto, plech vložíme do předehřáté trouby a upečeme při 160 až 180 st. Celsia po dobu asi 30 až 40 minut.
Na talíři můžeme zaprášit moučkovým cukrem.

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Hodnocení receptu

(5 / 5)

5 5 1
Ohodnotit recept

1 uživatelů ohodnotilo tento recept

1 297 views

Podobné recepty:
  • stažený soubor

    Žitná bábovka s goji

  • stažený soubor

    Dietní tvarohový koláč

  • strudel-1061148_960_720

    Jablkový závin s kaštanovou kaší

  • blur-1869227_960_720

    Hrníčkový tvarohový dort

  • gugelhupf-2842827_960_720

    Hrušková bábovka