Bruschetta (topinka) z Apulie

2014-10-17
  • Cena : 45,-Kč
  • Pro : 3
  • Příprava : 15m
  • Vaření : 10m
  • Připraveno : 25m

Použité suroviny:

6 krajíců chleba, 8 stroužků česneku, 6 rajčat, sůl a pepř, bazalka, panenský olivový olej

Postup:

Krajíce chleba opečeme na pánvi nebo v topinkovači, ještě horké je potřeme stroužky česneku a obložíme na kostičky nakrájenými rajčaty, osolíme, opepříme, ozdobíme lístky bazalky a zakapeme olivovým olejem. Můžeme podávat k vínu.

Použité koření:

bazalka

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Hodnocení receptu

(0 / 5)

0 5 0
Ohodnotit recept

0 uživatelů ohodnotilo tento recept

464 views

Podobné recepty:
  • lamb-1095653_960_720

    Milánské kotlety

  • pasta-1330541_960_720

    Špagety s houbami

  • crepes-3457_960_720

    Boloňské palačinky s masem

  • abstract-1239043_960_720

    Sicilské roštěnky

  • bruschetta-887336_960_720

    Italské topinky