Bramboračka po italsku

2014-10-17
  • Cena : 30,-Kč
  • Pro : 4
  • Příprava : 10m
  • Vaření : 30m
  • Připraveno : 40m

Použité suroviny:

2 brambory, 3 rajčata, 1 mrkev, kousek celeru a petržele, pórek, kousek másla, 1 vejce, 1 lžíce hrubé mouky, 1 lžíce strouhaného sýru, kousek másla, petržel, kostka masoxu, polévkové koření, sůl a pepř

Postup:

Brambory, rajčata, mrkev, celer a petržel nakrájíme na kostičky, pórek na kolečka a vložíme do hrnce, přilijeme přiměřené množství vody, přidáme masox a uvaříme do měkka. Mezitím smícháme vejce s moukou a sýrem, osolíme a opepříme a nakapeme do vroucí polévky. Nakonec ozdobíme nasekanou petrželkou a zjemníme máslem.

Použité koření:

petržel

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Hodnocení receptu

(0 / 5)

0 5 0
Ohodnotit recept

0 uživatelů ohodnotilo tento recept

345 views

Podobné recepty:
  • soup-2845552_960_720

    Rychlá čočková polévka

  • food-993502_960_720

    Hovězí polévka s nudlemi

  • soup-4381589_960_720

    Provensálská polévka se zeleninou

  • DSC_0020

    Zeleninový boršč

  • DSC_0015 (2)

    Boršč