Bosáky se zelím

2015-01-03
  • Cena : 50,-Kč
  • Pro : 4
  • Příprava : 30m
  • Vaření : 10m
  • Připraveno : 40m

Potřebujeme:

700 g brambor
250 g polohrubé mouky
1 vejce
1,5 lžíce oleje
sůl

Postup:

Brambory nastrouháme na jemném struhadle a necháme je odstát asi 10 minut, pak slijeme tmavou šťávu a přidáme mouku, sůl, vejce a olej, po zamíchání tvoříme pomocí lžíce malé noky a vkládáme je do vařící osolené vody, krátce povaříme.

Noky podáváme s kysaným zelím, osmaženou anglickou slaninou a smaženou cibulkou.

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Hodnocení receptu

(0 / 5)

0 5 0
Ohodnotit recept

0 uživatelů ohodnotilo tento recept

1 363 views

Podobné recepty:
  • stažený soubor (4)

    Dýňové rizoto

  • stažený soubor (9) (1)

    Dýňové placičky

  • stažený soubor (9)

    Ratatouille

  • stažený soubor

    Cuketa na plechu

  • potato-pancakes-544701_960_720

    Vločkové placky se sýrem