Bezinkový sirup

2014-05-17
  • Cena : 55,-Kč
  • Pro : 4
  • Příprava : 60m
  • Vaření : 0m
  • Připraveno : 60m

Použité suroviny:

20 květů bezu, 3 citrony, 2,5 kg cukru, 3 lžičky kyseliny citrónové, rum

Postup:

Květy omyjeme a namočíme do 2,5 l převařené vody a necháme odležet na 24 hodin. Pak přecedíme přes hadérku a přidáme šťávu ze 3 citrónů. Přidáme cukr a kyselinu citrónovou a necháme rozpustit. Naplníme do sklenic a zalijeme lžicí rumu. Uložíme na chladnějším místě. Chceme-li, aby nám sirup déle vydržel, přidáme konzervační prostředek.

Kategorie: Ingredience:

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Hodnocení receptu

(0 / 5)

0 5 0
Ohodnotit recept

0 uživatelů ohodnotilo tento recept

860 views

Podobné recepty:
  • bezobrázku

    Jablkovo – mrkvová přesnídávka

  • jam-1106592_960_720

    Jablkový džem s ostružinami

  • jam-3627915_960_720

    Marmeláda melounová

  • jam-1375774_960_720

    Marmeláda jablkovo – hrušková se skořicí

  • noodle-2755889_960_720

    Uncle bens