Kakaová buchta s rebarborou
2015-05-10- Chod: Chuťovka
- Cena : 100,-Kč
- Pro : 10
- Příprava : 20m
- Vaření : 30m
- Připraveno : 50m
Použité suroviny:
– 2 vejce
– 300 g cukru krupice
– 3 lžíce rumu
– 1 hořčicová sklenice mléka
– 3/4 hořčicové sklenice oleje
– 400 g polohrubé mouky
– 1 kypřící prášek do pečiva
– 3 lžíce kakaa
– 300 g strouhaných jablek
– 200 g drobně nakrájené rebarbory
Čokoládová poleva:
– čokoláda na vaření
– kousek ztuženého tuku (např. Iva nebo Omega)
– v kastrolu ponořeném ve vodní lázni zahříváme a smícháme do polevy
Postup:
– 2 vejce
– 300 g cukru krupice
– 3 lžíce rumu
– 1 hořčicová sklenice mléka
– 3/4 hořčicové sklenice oleje
– 400 g polohrubé mouky
– 1 kypřící prášek do pečiva
– 3 lžíce kakaa
– 300 g strouhaných jablek
– 200 g drobně nakrájené rebarbory
Čokoládová poleva:
– čokoláda na vaření
– kousek ztuženého tuku (např. Iva nebo Omega)
– v kastrolu ponořeném ve vodní lázni zahříváme a smícháme do polevy