Vepřové ražničí

2015-04-10
  • Cena : 110,-Kč
  • Pro : 5
  • Příprava : 30m
  • Vaření : 45m
  • Připraveno : 1:15 h

Použité suroviny:

30 dkg vepřového plecka
30 dkg anglické slaniny
4 menší cibule
30 dkg točeného salámu
2 papriky
6 lžíc oleje
3 stroužky česneku
koření na rožnění
pepř bílý mletý a sůl
špejle

Postup:

Maso, salám a slaninu nakrájíme na kostičky, cibuli na kolečka, papriku na kousky. Špejle přepůlíme a na každou špejli postupně napichujeme maso, cibuli, salám, slaninu a papriku tak dlouho, až je špejle plná. Mezitím v misce smícháme olej, prolisovaný česnek, přiměřené množství koření na rožnění, pepř bílý mletý a jemně osolíme. Připravenou směsí potíráme syrové ražničí. Grilujeme tak dlouho, až je maso měkké, po dobu grilování otáčíme a mažeme zbylou směsí.

Použité koření:

na rožnění

pepř bílý mletý

česnek mletý

 

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Hodnocení receptu

(0 / 5)

0 5 0
Ohodnotit recept

0 uživatelů ohodnotilo tento recept

711 views

Podobné recepty:
  • melanzana-1985391_960_720

    Grilovaná cuketa

  • wiener-schnitzel-356436_960_720

    Lučinové řízky

  • DSC_0046

    Grilovaná zelenina

  • DSC_0084 - kopie

    Krkovička pečená v troubě

  • DSC_0087

    Grilovaná krkovička