Kategorie: Zavařování
Mandle v medu
Použité suroviny: mandle v libovolném množství, tekutý med Postup: Mandle zbavíme slupky tak, že je ...
Celý receptMalinový džem
Použité suroviny: 1 kg malin, 1 kg želírovací cukr, kyselina citrónová nebo citrónová šťáva Postup: ...
Celý receptRybízová marmeláda
Použité suroviny: 1,2 kg červeného rybízu, 1 kg želírovacího cukru, kyselina citrónová Postup: Omytý rybíz ...
Celý receptMarmeláda z černého rybízu
Použité suroviny: 1,2 kg černého rybízu, 1 kg želírovacího cukru, kyselina citrónová Postup: Omyté kuličky ...
Celý receptVišňová marmeláda
Použité suroviny: 1 kg vypeckovaných višní, 1 kg želírovacího cukru, kyselina citrónová Postup: Omyté višně ...
Celý receptOstružinová marmeláda
Použité suroviny: 1 kg ostružin, 1 kg želírovacího cukru, kyselina citrónová nebo citrónová šťáva Postup: ...
Celý receptLečo
Použité suroviny: 2 kg rajčat 1 kg zelených paprik trochu oleje zavařovací sklenice, víčka Postup: ...
Celý receptZavařování pečeného masa
Použité suroviny: vepřové, drůbeží nebo krůtí maso na pečení (musí být bez kosti), sůl, kmín, ...
Celý receptZavařování dušeného masa
Použité suroviny: maso kuřecí, krůtí, vepřové, sůl, popřípadě koření, trochu oleje Na zavařování: zavařovací sklenice, ...
Celý receptZavařování řízků
Použité suroviny: kuřecí, vepřové nebo krůtí libové maso na řízky, sůl, vejce, hladká mouka, strouhanka, ...
Celý recept