Kategorie: Zavařování
Jahodová marmeláda
Suroviny: 1 kg jahod (očištěných a omytých) 1 želírovací cukr (Labela, Dr. Oetker) kyselifna citronová ...
Celý receptKysané zelí recept
Potřebné suroviny: 5 kg bílého hlávkového zelí (nakrouhaného) 80 g cibule nakrájené na plátky 10 ...
Celý receptŠvestková povidla bez míchání
Použité suroviny: 2,5 kg švestek, 2 dcl octa, 0,5 kg cukru krupice, rum na zalití ...
Celý receptBezinkový sirup
Použité suroviny: 20 květů bezu, 3 citrony, 2,5 kg cukru, 3 lžičky kyseliny citrónové, rum ...
Celý receptKřenex
Použité suroviny: 2 sklenice nastrouhaného křenu, 3 kostky cukru, 1 štamprle oleje, 4 štamprle octa, ...
Celý receptKřenex II
Použité suroviny: 30 dkg nastrouhaného křenu, 2 dcl převařené vody, 2 dcl oleje, 1 velká ...
Celý receptZavařování okurek – sladkokyselých
Použité suroviny: okurky na nakládání, cibule, mrkev, křen a kopr Sladkokyselý nálev: 2,5 litru vody, ...
Celý receptOřechy v medu
Použité suroviny: vlašské ořechy v libovolném množství, tekutý med Postup: Jádra vlašských ořechů naplníme do ...
Celý receptVišně v rumu
Použité suroviny: omyté višně v libovolném množství, rum, cukr krupice Postup: Višně ukládáme do sklenic ...
Celý recept