Ryba na másle (+)

By : | 0 Comments | On : Leden 13, 2014 | Category : Francouzská kuchyně

Použité suroviny:

2 pstruzi, 10 dkg másla, hladká mouka, provensálské koření, sůl a pepř, citrónová šťáva

Postup:

Rybu obalíme v mouce, osolíme, opepříme a dobře osmahneme z obou stran na pánvi s rozehřátým máslem. Během tepelné úpravy zasypeme provensálskými bylinkami, ryby přeléváme vzniklou šťávou. Nakonec, až jsou ryby hotové, přilijeme na pánev citrónovou šťávu  a promícháme. Na talíři přelijeme pstruha vznikou omáčkou. 

Vhodná příloha: brambory, bramborová kaše, pečivo

Použité koření:

provensálské koření 

Share This Post!

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *