Kuchyně: Italská kuchyně
Crostini (topinky) s houbami
Použité suroviny: 25 dkg žampiónů, 2 stroužky česneku, 1 malá cibule, 1 lžíce polévkového koření, ...
Celý receptPanzanella po toskánsku
Použité suroviny: 1 salátová okurka, 5 rajčat, 1 paprika, 1 větší červená cibule, 1 dcl ...
Celý receptCizrnová polévka z Toskánska
Použité suroviny: 20 dkg cizrny, 1 stroužek česneku, 1 lžíce rajčatového protlaku, 1 kostka zeleninového ...
Celý receptToskánská cibulová polévka
Použité suroviny: 4 cibule, 3 stroužky česneku, kousek šunky, kostka masoxu, 5 dkg strouhaného sýru, ...
Celý receptZuppa pavese
Použité suroviny: litr kuřecího vývaru se zeleninou, 4 plátky veky, 4 vejce, 10 dkg tvrdého ...
Celý receptBramboračka po italsku
Použité suroviny: 2 brambory, 3 rajčata, 1 mrkev, kousek celeru a petržele, pórek, kousek másla, ...
Celý receptRajská omáčka po benátsku
Použité suroviny: 4 rajčata, 1 cibule,1 stroužek česneku, kousek celeru, petržele a mrkve, rajčatový protlak, ...
Celý receptItalská polenta
Použité suroviny: 225 g hrubé kukuřičné krupice, 1 litr vody, sůl Postup: Do vařící osolené ...
Celý receptŽampióny po milánsku
Použité suroviny: 15 žampiónů, 1 malá cibule, 1 lžíce hladké mouky, 1 dcl mléka, 8 ...
Celý receptVenkovské rizoto
Použité suroviny: 35 dkg rýže, 1 cibule, 20 dkg žampiónů, 1 mrkev, 1 petržel, 1 ...
Celý recept