Filé narychlo (+)

By : | 0 Comments | On : Leden 19, 2014 | Category : Rychlý oběd

Použité suroviny:

4 plátky rybího filé, 4 stroužky česneku, 1 lžička koření (např. koření na ryby, grilovací, hungária apod), hladká mouka, sůl, olej, citrón

Postup:

Smícháme prolisovaný česnek a koření a touto směsí potřeme plátky ryby z obou stran. Poté je osolíme a jemně obalíme v mouce. Na rozehřátém oleji filety osmahneme na mírném plameni z obou stran a nakonec je zakápneme citrónovou šťávou nebo ozdobíme kolečky citrónu. 

Vhodná příloha: bramborová kaše, brambory, pečivo, zeleninový salát

Doba přípravy: 25 minut

Použité koření:

grilovací koření 

Share This Post!

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *