Zeleninová polévka po francouzsku

2016-09-11
  • Cena : 30,-Kč
  • Pro : 4
  • Příprava : 10m
  • Vaření : 20m
  • Připraveno : 30m

Použité suroviny:

5 brambor
1 mrkev
pórek
kousek celeru
petržel
1 litr drůbežího vývaru
1 kelímek šlehačky
sůl a bílý pepř

Postup:

Vývar přivedeme k varu, vložíme do něj brambory, mrkev, celer a petržel nakrájené na kostičky a pórek na kolečka a uvaříme do měkka. Pak vše rozmixujeme a zjemníme šlehačkou, dochutíme solí a pepřem.

Kategorie: Ingredience: , , , ,

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Hodnocení receptu

(0 / 5)

0 5 0
Ohodnotit recept

0 uživatelů ohodnotilo tento recept

6 views

Podobné recepty:
  • DSC_0050

    Hrášková polévka

  • omelette-992951_960_720

    Korsická omeleta

  • pumpkin-607729_960_720

    Dýňová polévka se smetanou

  • pies-1090058_960_720

    Bramborové koblihy

  • meat-1031092_960_720

    Burgundské hovězí kostky