Višňová marmeláda

2014-05-16
  • Cena : 80,-Kč
  • Pro : 4
  • Příprava : 20m
  • Vaření : 20m
  • Připraveno : 40m

Použité suroviny:

1 kg vypeckovaných višní, 1 kg želírovacího cukru, kyselina citrónová

Postup:

Omyté višně vložíme do hrnce a uvaříme za občasného zamíchání do měkka (asi 15 minut). Pak k nim vsypeme cukr a povaříme ještě asi 3 minuty, dochutíme kyselinou citrónovou. Horkou směs podle své chuti rozmixujeme pomocí ponorného mixéru (někdo má rád větší kousky). Horké naplníme do vymytých a vysušených sklenic, zavíčkujeme a obrátíme asi na 20 minut dnem vzhůru. Poté obrátíme a necháme vychladnout.

 

 

Kategorie: Ingredience: ,

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Hodnocení receptu

(0 / 5)

0 5 0
Ohodnotit recept

0 uživatelů ohodnotilo tento recept

1 089 views

Podobné recepty:
  • bezobrázku

    Jablkovo – mrkvová přesnídávka

  • jam-1106592_960_720

    Jablkový džem s ostružinami

  • jam-3627915_960_720

    Marmeláda melounová

  • jam-1375774_960_720

    Marmeláda jablkovo – hrušková se skořicí

  • noodle-2755889_960_720

    Uncle bens